Fondant Sweet Pink

Nieuw product

De FunCakes Rolfondant heeft een verbeterde rolkwaliteit en een soepelere textuur waardoor deze makkelijk in gebruik is. De fondant is vrij zacht en hardt uit na bewerking. Om een ronde taart met een doorsnede van 24/26cm in zijn geheel te kunnen bekleden heb je circa 500 gram fondant nodig.

Gewicht250 g Aantal

Prijs

€ 2,98

Productinformatie

De FunCakes Rolfondant heeft een verbeterde rolkwaliteit en een soepelere textuur waardoor deze makkelijk in gebruik is. De fondant is roze van kleur en heeft een heerlijke vanillesmaak. De fondant is vrij zacht en hardt uit na bewerking. Om een ronde taart met een doorsnede van 24/26cm in zijn geheel te kunnen bekleden heb je circa 500 gram fondant nodig.

suiker, plantaardig vet (palmpit, palm), glucosestroop, water, bevochtigingsmiddel: E422, emulgator: E471, verdikkingsmiddel: E415, E466, aroma, conserveermiddel: E200, voedingszuur: E330, kleurstof: E124

  • Wij verzenden bestellingen op dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag!
  • Bezorgkosten per doos tot 21kg zijn: € 7,87
  • Onze producten worden verzonden met PostNL.
  • Alle voedingsproducten kunnen niet worden geretourneerd.

Kan sporen bevatten van: amandelen. E124: kan de activiteit of oplettendheid van kinderen nadelig beïnvloeden. Dit product is Halal gecertificeerd.