Nieuw product
Met onze luxe worteltaartmix met walnoten en rozijnen kunt u in een handomdraai een heerlijke worteltaart op tafel zetten. Serveer hem bij de koffie, Maar ook als onderdeel van een high tea komt hij helemaal tot zijn recht!
Dit product is niet meer op voorraad
Beschikbaarheidsdatum:
Bereidingingswijze: De boter zacht kloppen met de mixer. Voeg de taartmix en eieren toe en meng op stand 2 - in 2 à 4 minuten - tot een glad beslag. Meng de walnoten- rozijnenmix en de wortelrasp erdoor. Doe het beslag in de springvorm en bak de taart in een voorverwarmde oven van 160°C (hete lucht-circulatieoven 25°C lager) in 60 à 70 minuten goudbruin en gaar (controleer de taart op gaarheid). Laat de taart afkoelen. Voor de glazuur meng je de roomkaas, boter en poeder-suiker door elkaar. Boen de citroen/limoen schoon, rasp de schil en pers de vrucht uit. Roer het sap door de glazuur en bestrijk de taart ermee. Bestrooi met rasp.
ingrediënten:suiker, tarwebloem, roggebloem, walnoten, rozijnen, kruiden en specerijen (gember), kruiden en specerijen (kaneel), rijsmiddel E450 en E500, aardappelzetmeel, kruiden en specerijen (kruidnagel), bakkerszout, tarwemout, tarwemoutmeel, enzymen, antiklontermiddel E535, ascorbinezuur
Allergenen: gluten