Glutenvrije bloem

Nieuw product

Deze glutenvrije biologische bloem van Lieke is vrij is in veel verschillende recepten een prima vervanger van gluten houdend bloem.

Gewicht450 g Aantal

Prijs

€ 3,70

Productinformatie

Gebruik: 
Bereiding deeg: 
7 Gram droge gist of 30 gram verse gist in 440 ml handwarm water oplossen, daarna de bloem langzaam toevoegen. Optioneel: vervang het water door melk en voeg 30 gram suiker toe. Dit geeft een wat zoetere smaak en meer kleur aan het brood.

In de broodbakmachine: 
Bovenstaand deeg bakken op het standaardprogramma (duurt ca. 3 uur)

In de oven:
Bovenstaand deeg 3-4 min. goed kneden en 20g zonnebloemolie toevoegen. Bakvorm (1000ml) invetten, deeg erin doen en afdekken met vochtige keukendoek of folie. 30-40 min. op een warme plek laten rijzen, folie/keukendoek verwijderen en deeg met water of koffiemelk bestrijken. 40 minuten afbakken op 180 °C (hetelucht) of 200°C (conventionele oven).

Maiszetmeel*, aardappelzetmeel*, rijstemeel*, verdikkingsmiddel: guarpitmeel*, maismeel*
*van biologische oorsprong

  • Op werkdagen voor 15:00 uur besteld, zelfde dag verzonden.
  • Bezorgkosten per doos tot 28kg zijn: € 7,87
  • Onze producten worden verzonden met PostNL.
  • Gratis ophalen in de molen is mogelijk woensdag t/m zaterdag tussen 11:00 en 16:00 uur.
  • Alle voedingsproducten kunnen niet worden geretourneerd.