* verkrijgbaar bij molen de Arend
Verwarm de oven voor op 160 graden (een hete lucht-circulatieoven 25 graden lager)
Bereid het beslag voor de Irish Cream cake zoals beschreven op de verpakking
Doe het beslag in de spingvorm en bak de cake mooi goudbruin en gaar in circa 60 à 70 minuten
Laat de cake volledig afkoelen
Maak intussen de mokkacrème
Klop de boter luchtig, en voeg beetje bij beetje de glazuursuiker toe
Voeg vervolgens beetje bij beetje, en naar smaak, de cacaopoeder toe
Tot slot voeg je per eetlepel en naar smaak de afgekoelde koffie toe
Proef tussendoor of de crème al een lekkere mokkasmaak gekregen heeft
Snijd vervolgens de cake 2 keer door, zodoende krijg je 3 lagen
Op de onderste laag smeer je een dun laagje mokkacrème en een laagje kersenjam
Leg de volgende laag er bovenop en smeer ook hier een laagje mokkacrème en een laagje kersenjam op
Hierna leg je de laatste cakelaag er op
Nu kan je de taart rondom voorzien van een laagje mokkacrème
Strooi de chocoladesnippers rondom de taart, ze blijven aan de mokkacrème plakken
Doe het laatste beetje crème in de spuitzak en versier de taart hiermee bovenop
Tot slot schik je de verse kersen bovenop de taart
Genieten maar!