* Verkrijgbaar bij Molen de Arend.
Verwarm de oven voor op 175°c
Maak het cakebeslag voor de framboos-chocolade-cakejes zoals omschreven op de
cakemixverpakking
Doe de papieren cakevormpjes in de muffinbakvorm
Vul de cakevormpjes voor circa 2/3 met het beslag
Bak de cakejes in circa 25 minuten gaar (test op gaarheid met bijvoorbeeld een
satéprikker)
Laat de cakejes volledig afkoelen
Voor dit recept hebben wij gekozen voor een halve verpakking chocoladebavaroise
en een halve verpakking bosvruchtenbavaroise maar je kan natuurlijk ook kiezen
voor één smaak bavaroise.
Als je beide kiest kunt je de andere helft bewaren als dessert of voor het
vullen van een taart.
Maak de helft ( 50 gram ) van de bavaroises zoals beschreven op de verpakking
maar klop door de slagroom extra de klopfix (per 250 ml slagroom gebruik je
1 zakje ‘Klopfix’)
Doe beide bavaroises in een spuitzak met spuitmond en maak een mooie toef op
de cakejes,
Garneer eventueel met wat vers fruit
Laat ongeveer een uur opstijven in de koelkast voordat je ze serveert
En klaar zijn de feestelijke cakejes.