Je hebt nodig:
400 gram cakemix
100 gram water
60 gram boter of olie
3 eieren
Een ingevet bakblik
Bereiding:
De boter zacht kloppen met de mixer. Meng alle ingrediënten met de mixer in stand 1 - in 5 minuten - tot een glad beslag.
Bak de cake in een voorverwarmde oven van 160°C (hete lucht-circulatieoven 25°C lager) in 60 à 70 minuten goudbruin en gaar (controleer de cake op gaarheid: prik er in met bijvoorbeeld een schilmesje).
Laat de cake 10 minuten in de vorm afkoelen, stort daarna de cake op een rooster om verder af te laten koelen. Hierna de cake afdekken of verpakken (eventueel invriezen kan ook).
suiker, tarwebloem, yoghurtpoeder {melk}, fructose, fruitpuree (appel, aardbei), gemodificeerd zetmeel, glucosestroop, rijsmiddel E450, E500, kersensapconcentraat, aardbeienconcentraat, rijstebloem, zout, aroma, geleermiddel E440, verdikkingsmiddel E415, cacaoboter, voedingszuur E330, E270, zuurteregelaar E332, E327, kleurstof E172
gluten, melk