Caramel Zeezout Cakemix

Nieuw product

Onderstussen is deze combinatie een echte klassieker! En ook heerlijk in deze cake met stukjes caramel een zeezout.

Gewicht400 g Aantal

Prijs

€ 4,04

Productinformatie

Bereiding:

De boter zalvig kloppen, niet luchtig.

Meng alle ingrediënten met de mixer in stand 2, in 2 à 4 minuten, tot een glad beslag.

Bak de cake in een voorverwarmde oven van 160°C (hete lucht-circulatieoven 25°C lager) in 60 à 70 minuten goudbruin en gaar (controleer de cake op gaarheid: prik er in met bijvoorbeeld een schilmesje).

Laat de cake 10 minuten in de vorm afkoelen, stort daarna de cake op een rooster om verder af te laten koelen. Hierna de cake afdekken of verpakken (eventueel invriezen kan ook).

:suiker, tarwebloem, melk (magere, gecondenseerd), glucosestroop, gemodificeerd zetmeel, aroma (melk), zeezout, suiker (gebrand), botervet (melk), emulgator E471, rijsmiddel E450 en E500, verdikkingsmiddel E415

  • Wij verzenden bestellingen op dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag!
  • Bezorgkosten per doos tot 21kg zijn: € 7,87
  • Onze producten worden verzonden met PostNL.
  • Alle voedingsproducten kunnen niet worden geretourneerd.

gluten, melk